ELEKTROTECHNIEK, EEN PRACHTIG VAK

ELEKTROTECHNIEK, EEN PRACHTIG VAK

In de Kempen vind je veel bedrijven die toppers in de elektrotechniek goed kunnen gebruiken. Om jou als werkzoekende te kunnen koppelen aan het bedrijf dat het beste bij je past, hebben we Elektrocollectief de Kempen in het leven geroepen.

WAT IS ELEKTROCOLLECTIEF DE KEMPEN?

Als collectief willen we ervoor zorgen dat de kennis, kunde en vooral het enthousiasme over het vak van elektrotechniek zo veel mogelijk binnen de Kempen blijft. Diverse bedrijven in de Kempen hebben daarom hun krachten gebundeld in het zoeken naar de juiste werknemers.

Wel of geen diploma

Wel of geen diploma

Het gaat erom dat je interesse hebt in elektrotechniek. Heb je de benodigde diploma’s al? Perfect! Dan gaan we meteen voor jou op zoek naar de perfecte match met een bedrijf binnen de Kempen. Nog geen diploma? Ook dan zijn de aangesloten bedrijven blij met jou: intern of op locatie in de Kempen kun je dan de juiste opleiding volgen.

Ook voor jou!

Ook voor jou!

Jong en oud is welkom. Of het nu je allereerste baan in je carrière wordt of dat je je na dertig jaar op de vrachtwagen toch graag wilt laten omscholen, wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Want waarom ver weg werk zoeken als hier in de omgeving zo veel fantastische bedrijven zijn die willen investeren in jouw toekomst?

Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

We houden Elektrocollectief de Kempen kleinschalig. Dat betekent korte lijnen, persoonlijk contact en een professionele en toch aangenaam informele sfeer – we zijn hier niet voor niets in de Kempen! Kortom: we willen je graag leren kennen.

WAT WIJ BIEDEN

Gastlessen

Gastlessen

Excursies

Excursies

Stages

Stages

Opleidingen

Opleidingen

Omscholing

Omscholing

Elektrocollectief