Wie is…?

Het BOC is een ondernemersvereniging waar alle Bergeijkse ondernemers eenvoudig toegang hebben tot een gezellig netwerk met een bron van inspiratie en kennis. Zij zetten zich als 25 jaar in voor een groeiend ondernemersklimaat.

Wat doet het?

Missie

Het BOC heeft als missie om ondernemers in Bergeijk met elkaar te verbinden en hen te ondersteunen in hun streven naar succes en groei. Een goed netwerk is van onschatbare waarde voor ondernemers, vooral in een tijd waarin de markt snel verandert. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, net begint of al een gevestigde naam bent, jong of oud bent, zolang je woont of werkt in de gemeente Bergeijk, zijn zij er om je te helpen bij het opbouwen en onderhouden van een krachtig zakelijk netwerk.

Kernwaarden

De kernwaarden van het BOC, die het BOC leidt in het werk, zijn gezelligheid, ondernemerschap, gewoonheid, betrokkenheid, enthousiasme en communicatie. Ze geloven in het belang van een vriendelijke, informele sfeer waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en ideeën kunnen uitwisselen.

Betrokkenheid

Daarnaast vinden ze het belangrijk om betrokken te zijn bij de gemeenschap en bij te dragen aan de oplossing van lokale en regionale vraagstukken. Dit doen ze door samen te werken met organisaties zoals POB en KOP. Zo streven ze naar een bloeiende en veerkrachtige gemeenschap waarin alle ondernemers kunnen gedijen en waarin het opbouwen van een sterk zakelijk netwerk een belangrijk onderdeel is van het succes van onze lokale economie.

Events/bijeenkomsten

Het BOC organiseert netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en nodigen regelmatig interessante sprekers uit.

Contact
Voorzitter: Erik Jansen
Secretariaat: Yvonne Bax

info@bergeijkseondernemersclub.nl