Gemeenten
Thema's

Nominatie Petrol Concept Award 2019 voor Prontophot-Holland in Hapert

Prontophot-Holland B.V. uit Hapert, een 100% dochter van de Photo-Me Group, is met haar Revolution textielwasserette genomineerd voor de Petrol Concept Award 2019.

Deze Award wordt toegekend aan een bedrijf dat met het meest succesvolle, rendabele en innovatieve (shop)concept op de markt gekomen is. Naast Prontophot zijn genomineerd:
Tony’s Streetfood (by De Haan Minerale Oliën); Moments & More (by Vissers Energy) en Starbucks On the Go (by Selecta).

De Revolution is een 24-uur toegankelijke buiten-textielwasserette bestaande uit een 18 en 8 kg. wasmachine en een 18 kg. droger voor o.a. de grotere wasstukken als dekbedden, hoofdkussen, gordijnen, teamkleding e.d.

Een kind kan de was doen, want de machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk, snel en je wast en droogt er zeer voordelig. Het concept is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd en in Europa vind je deze oplossing al op ca. 3.000 locaties, waarvan bijna 200 in Nederland. 4 Jaar geleden is men in Nederland met dit concept gestart en de meeste machines zijn geplaatst bij tankstations. O.a. bij Tamoil Den Hoek, Turnhoutseweg 32A, 5541 NZ Reusel. In de nabije toekomst zal de focus ook liggen op parkeerterreinen van winkelcentra, bouwmarkten en supermarkten.

Voor meer informatie:
Prontophot-Holland B.V.
0497381377
info@prontophot.nl
www.prontophot.nl