MKB Energy & Business Booster

Hoe kun je als ondernemer flink besparen op energieverbruik en kosten? Wat verwacht de overheid van jou op het gebied van duurzaam ondernemen? En krijg je daar zelf ook nog energie van? Kom donderdag 27 juni om 15.00 uur naar het energiezuinigste industriële gebouw van Europa: de Venco Campus in Eersel voor de MKB Energy & Business Booster. Speciaal voor bedrijven die moeten voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing.

Om 15:00 uur vindt de inloop en ontvangst plaats, waarna het volgende programma wordt aangeboden:

15.30 uur Hoe is het ei gelegd? Ton van de Ven, sales director Vencomatic Group, vertelt tijdens zijn welkomstwoord hoe het idee voor dit eivormige, duurzaamste en energiezuinigste industriële bedrijfsgebouwen van Europa is uitgebroed.

15.40 uur WATT moet ik weten Martin Kloet, van MKB Nederland/VNO-NCW geeft aan welke bedrijven moeten voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing en WATT ze dan – voor 1 juli 2019 – moeten doen.

16.00 uur Uitdaging met opbrengst! Energiebesparing moet, maar het levert je ook iets op. Bas van den Brenk, algemeen directeur van Klimaatroute, legt uit hoe klimaatbewust ondernemen goed is voor de portemonnee!

16.20 uur Zo kun je er weer tegenaan! Energiebesparen in het bedrijf maakt voor de ondernemer persoonlijk weer een hoop energie vrij. Een luchtige presentatie van Leon van der Zanden.

16.50 uur En dan even uitblazen … Aansluitende zomerborrel, rondleiding over de Campus en een gratis energiefitscan voor je bedrijf van Essent Zakelijk

Dit is een initiatief van MKB Nederland, MKB Eindhoven en Essent Zakelijk met medewerking van de Vencomatic Group (Meerheide 200, 5521 DW Eersel). Wilt u hierbij zijn? Neem dan contact op met MKB Eindhoven: https://mkbgroeit.nl/mkb-energy-business-booster/aanmelden/