Uitnodiging KOP Symposium

Ook dit jaar organiseert het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) tijdens KempenTech het welbekende KOP Symposium. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden met twee innoverende TOP ondernemers die je meenemen in hun succesverhaal over samenwerken, innovaties en techniek.

Arko van Brakel (l) en John Blankendaal (r)

 

Wat? Het KOP Symposium
Voor wie? Voor alle ondernemers uit De Brabantse Kempen
Waar? In de symposiumtent aan de Diamantweg in Hapert (Kempisch Bedrijvenpark)
Wanneer? Vrijdag 24 mei van 15.00-17.00 u

Programma
Inloop 15.00 uur
Start symposium 16.00 uur
Eind symposium 17.00 uur

Hierna is een gezellige netwerkborrel op het horecaplein in de beurstent waar ook verschillende burgemeesters en wethouders van de Kempengemeenten aanwezig zijn.

Gastspreker: John Blankendaal
John Blankendaal is Managing Director van Brainport Industries en spreekt o.a. over de Brainport Industrie Campus (BIC). BIC is de allereerste locatie in Nederland waar hightech toeleveranciers samen innoveren en produceren. Hier delen succesvolle bedrijven hoogwaardige faciliteiten zoals cleanrooms, flexibele productieruimtes, magazijnen en andere geavanceerde voorzieningen. De BIC Campus is hiermee in korte tijd een belangrijk onderdeel geworden van het ecosyteem in de Brainportregio.

Tijdens het symposium vertelt John over ‘Industrie 4.0’ en met name hoe lokale bedrijven en kennisinstellingen op de BIC Campus intensief samenwerken om ideeën en innovaties te realiseren.

Gastspreker: Arko van Brakel
Arko van Brakel is een rasondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Arko was een van de internetpioniers van Nederland. Hij is oprichter en eigenaar van verschillende bedrijven en is tegenwoordig, naast columnist, ook actief als docent op Nyenrode Business University en Dyade Academy.

Sinds het voorjaar van 2016 is Arko van Brakel, samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, mede-oprichter en Chief Inspiration Officer van het Semco Style Institute.

Arko zal spreken over het managen van innovatieprocessen. Over het creëren van een innoverende mindset in organisaties en hoe je vastgeroeste processen en patronen kunt doorbreken.

Benieuwd naar deze inspirerende sprekers? Meld je dan snel aan via deze link of mail info@hetkop.nl

Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!

Toegang is GRATIS.