ISK-partners bieden oplossingen bij besmettingspreventie

Een aantal ISK-leveranciers houdt zich naast het bestaande assortiment bezig met het bieden van oplossingen voor besmettingspreventie v.w.b. het Corona virus. Zij hebben hun assortiment gewijzigd en bieden uiteenlopende producten waarmee u als bedrijf de veiligheid voor medewerkers en klanten kunt waarborgen.

 

Lyreco
Lyreco biedt diverse oplossingen (zie afbeelding/pdf, toegevoegd). Klik op het Lyreco logo of op https://marketing.lyreco.nl/catalogi-brochures/covid-19-producten/#/ om de catalogus met Covid-19-producten te bekijken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Gera Kuperus, Field Sales Representative van Lyreco, te bereiken via telefoonnummer 06-47830416 of per mail via gera.kuperus@lyreco.com.

 

Leijtens Horecagrootverbruik
Ook Leijtens Horecagrootverbruik biedt een breed assortiment waaronder mondmaskers in diverse varianten, face shields, alcohol gel en het lokaal geproduceerde Desinfect70  en diverse Corona stickers. Wenst u advies of een bestelling doen? Neem dan contact op met Harm Leijtens van Leijtens Horecagrootverbruik (tel. 0497-641756 of tel. 06-53918999).