Aan de slag voor KOP

Vanaf februari 2019 is manager Stefan Slenders aan de slag gegaan voor KOP en hebben ondernemers kennis gemaakt met deze Kempische samenwerker pur sang. Het KOP-bestuur heeft met ondersteuning van Stefan niet stilgezeten en hard gewerkt aan het verder vormgeven van de projectorganisatie en professionalisering van KOP.

Begin september is KOP verhuisd naar de locatie van het Huis van de Brabantse Kempen op het Kempisch Bedrijvenpark (Diamantweg 3 te Hapert) en daarmee wordt ook fysiek de ruimte geboden aan personele invulling. Lonneke Evers-Theuws is reeds enkele maanden aan de slag als KOP officemanager en functioneert daarmee als ‘spin in het web’ bij KOP. Zij combineert deze functie met die van officemanager bij het Huis van de Brabantse Kempen. Lonneke heeft vele jaren ervaring als projectmanager en analist en ziet het als een uitdaging om nog meer samenwerking tot stand te brengen in de Kempen.

Fleur Besters start haar werkzaamheden voor Stichting Techniekportaal de Kempen van KOP per 1 oktober. Als programmamanager gaat zij aan de slag om in de Kempen bedrijven, onderwijs en jeugd aan elkaar te koppelen en te helpen om te groeien. Eerder was zij o.a. actief als journalist bij Eindhovens Dagblad en heeft zij geruime jaren ervaring opgedaan om bedrijfsleven, onderwijs en jongeren met elkaar te verbinden. Zij pakt daarmee het werk van pioniers Peter van der Aa en Jan Thijs op en zal dit verder voortbouwen.

Op het gebied van parkmanagement en bedrijventerreinen zal ook Hetty van der Hamsvoort in dezelfde periode haar werkzaamheden starten voor KOP. De ambitie van KOP is om de Kempische bedrijven mee te nemen in de ontwikkeling naar nog meer samenwerking en nieuwe bedrijvigheid. Parkmanagement is een hulpmiddel dat een bijdrage kan gaan leveren aan een structurele en optimale samenwerking, een vakgebied waarin zij veel ervaring heeft.