HR-leerkring wederom succes!

Op dinsdagochtend 29 november organiseerde het Kempisch Ondernemers Platform wederom een HR-leerkring. Ongeveer één keer per 2 maanden vindt er een HR-leerkring plaats waar met elkaar gesproken wordt over diverse HR gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomst waren een twintigtal HR-professionals aanwezig. De aanwezigen hebben met elkaar onderwerpen gedeeld waar ze graag volgend jaar tijdens de HR-leerkring met elkaar over van gedachten willen wisselen of waar ze graag een spreker voor willen uitnodigen.

Josje Geldens van lampenlicht.nl heeft een presentatie gegeven over het belang van betrokken medewerkers en hoe je je medewerkers betrokken houdt. Zij deelde enthousiast de aanpak in hun bedrijf over de beoordelings- en gesprekscyclus.
Joost Kuijf gaf een presentatie over Learned. Met een Learned-platform creëer je een continue HR gesprekscyclus gericht op ontwikkeling. HAPERT-aanhangwagens en de Wouters Groep zijn momenteel bezig vanuit het SLIM-traject met de implementatie van Learned in hun bedrijf.

Als lid van het Kempisch Ondernemers Platform kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van Learned, mits minimaal 15 leden aan de slag gaan met Learned. We kunnen wel stellen dat de aanwezigen enthousiast zijn over het platform.

Wil je deelnemen óf twijfel je nog óf wil je graag dat je directie overtuigd wordt? Neem dan contact op met Mirjam Broeders, mirjam@hetkop.nl, programmamanager Arbeidsmarkt.