Training Linkedin voor gevorderden woensdag 13 juli

Wat is jouw SSI score?
Dit was een van de onderwerpen die uitgebreid aan bod kwam tijdens de Linkedin Training voor Gevorderden op woensdag 22 juni. De workshop werd gegeven door communicatieprofessionals Sten van Poppel en Jorg Michiels van Maaketing
en was speciaal voor leden van het Kempisch Ondernemers Platform.

Met meer dan 4 miljoen actieve gebruikers is Linkedin het grootste zakelijke platform van Nederland. “Zet het aantal gebruikers af tegen de Nederlandse beroepsbevolking (resp. 9,5 miljoen), dan besef je direct hoe belangrijk dit sociale netwerk is. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten of het vinden van personeel, Linkedin is een absolute must voor bedrijven. Met deze training geven wij gebruikers meer handvaten om meer te halen uit Linkedin.”

En om op de vraag terug te komen, wat is SSI? Sten van Poppel: “SSI, staat voor Social Selling Index. Dit is een score die aangeeft aan hoe goed jij, als professional in jouw vakgebied, LinkedIn voor je laat werken. Het laat bijvoorbeeld ook zien waar jouw verbeterpunten liggen.”

De training had een zeer praktisch karakter, zo gingen de deelnemers ook zelf aan de slag met verbeteren van hun (bedrijf)profiel en het toepassen van de geavanceerde functionaliteiten.

Nieuwe training 13 juli 2022
Heb je de training gemist en lijkt het je interessant? Op woensdag 13 juli organiseren we een nieuwe training van 8.30 tot 12.00 uur bij ons op kantoor in Hapert. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Neem contact op met Stefan Slenders (stefan@hetkop.nl) voor meer informatie.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer bedragen 145 euro. Voor leden van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is er korting: zij betalen slechts 45 euro.

Leden van Bergeijkse Ondernemers Club (BOC), Ondernemend Eersel (OE), Ondernemers Vereniging Bedrijventerreinen Reusel de Mierden (OVBRM), Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) en Vereniging Ondernemers Luyksgestel (VOL) zijn aangesloten bij KOP.