Crowe Horwath Foederer voortaan verder als Crowe Foederer

Crowe Foederer is de nieuwe naam van een van de grotere accountantskantoren in Nederland.

Johan Daams, CEO van Crowe Foederer: “Wij zijn uitermate tevreden over ons lidmaatschap van Crowe en de bijdrage die dit levert aan de dienstverlening voor onze klanten. De keuze om voortaan onder een mondiale en krachtige Crowe brand te werken zal bijdragen aan onze Internationale slagkracht en tevens een duidelijk statement zijn in de Nederlandse markt. Als Crowe zijn we een partij met een duidelijke footprint.”

Sinds het lidmaatschap in 2014 van het internationale netwerk van Crowe Horwath International voert Foederer de brand Crowe Horwath. Afgelopen zomer heeft de rebranding plaatsgevonden van het Internationale netwerk naar Crowe Global. Crowe Foederer is in Nederland een landelijke organisatie met 450 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen. Crowe Global is een netwerk met 805 kantoren verdeeld over 130 landen en bevindt zich op nummer 8 in de wereldwijde ranking van accountantsnetwerken.

De strategie van Crowe Global en Crowe Foederer is sterk gericht op innoveren en digitaliseren. ‘Data science’ en ‘data analyse’ zijn vandaag de dag veel gehoorde termen. Vandaar de beslissing om het afgelopen jaar fors te investeren in nieuwe technologieën en onze klanten meer inzicht te geven in hun data, zodat ze slimme beslissingen kunnen nemen.

Crowe Foederer is in staat om data vanuit verschillende databases te importeren, verbinden en analyseren. In veel gevallen zorgt de data science toepassing voor inzichten die voorheen niet, of niet direct, voorhanden waren. Iets wat sommige klanten doet verbazen en anderen bevestiging geeft, maar wat in alle gevallen zorgt voor toegevoegde waarde. Klanten waarbij data science al wordt toegepast zijn razend enthousiast en het helpt hun processen en resultaten te verbeteren.

Johan Daams: “Het platform is nu gereed en inmiddels zijn we gestart met de uitrol over onze audit klanten. Dit is een gefaseerde uitrol, mede door de complexiteit en de vereiste veranderingen in onze werkwijze. Daarnaast zullen wij onze medewerkers opleiden op het gebied van data science en consultancy. Dit najaar starten we met een opleidingsprogramma dat speciaal hierop is gericht. Naast de toegevoegde waarde voor onze klanten denken wij dat dit proces ook een enorme bijdrage levert aan de ontwikkeling en kennis van onze medewerkers. Dit is de kracht van Crowe.”

Crowe: De 3e kracht van Crowe. Je loopt voorop door kennis en data science.