LinkedIn training voor gevorderden

LinkedIn training voor Gevorderden:
Meer rendement halen uit Linkedin?

De experts van Maaketing geven speciaal voor Kempische bedrijven op 22 juni van 8.30 tot 12.00 uur op de Diamantweg 10 in Hapert een training over het succesvol toepassen van LinkedIn in een B2B-omgeving. In de training LinkedIn voor Gevorderden leer je hoe je LinkedIn Marketing kunt optimaliseren.

Voor wie?
De training LinkedIn voor Gevorderden is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het maken van berichten voor de LinkedInbedrijfspagina van hun organisatie. Bij de training wordt er van uitgegaan dat je beschikt over enige ervaring met het plaatsen van berichten. De training is vooral interessant als je al ervaring hebt en op zoek bent naar de next steps.

Wat ga je leren?
– 
Het beland van LinkedIn
– Het bouwen van authentieke LinkedIn-strategie
– Geavanceerde functionaliteiten
– Geautomatiseerd leads genereren
– Hoe de SSI-score jou kan helpen
– En natuurlijk veel tips & trucs over LinkedIn

Aanmelden kan via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Slenders (stefan@hetkop.nl).
De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer bedragen 145 euro. Voor leden van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is er korting: zij betalen slechts 45 euro.

Leden van Bergeijkse Ondernemers Club (BOC), Ondernemend Eersel (OE), Ondernemers Vereniging Bedrijventerreinen Reusel de Mierden (OVBRM), Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) en Vereniging Ondernemers Luyksgestel (VOL) zijn aangesloten bij KOP.