Meet & Match event KempenTech wordt uitgesteld

 

Beste Scholen en Ondernemers,

 

Het zal geen verrassende mededeling zijn, maar helaas moeten we het al verplaatste Meet & Match event van KempenTech tot nader order uitstellen. De bijeenkomst op 31 maart gaat niet door.

We werken bij het Kempisch Ondernemers Platform de komende weken wél door aan het ontwikkelen van de techniekworkshops voor scholen, geïnspireerd door de Kempische maakindustrie. De behoefte aan goede techniekworkshops op scholen blijft inmiddels onverminderd groot.

We kunnen ons voorstellen dat zowel aan onderwijskant als bij bedrijven de prioriteit nu elders ligt. Maar mocht u wel kans zien ons te helpen, al is het maar met inspiratie over een mogelijke workshop, laat het ons dan weten. Via Skype of andere digitale wegen kunnen we ook in kleinere groepen al aan de slag. Lonneke en Fleur van het KOP zijn hiervoor bereikbaar. We zullen u via LinkedIn op de hoogte houden van de voortgang. Dus volg KempenTech op LinkedIn!

We mailen de groep die zich tot dusver voor één of beide geplande events heeft aangemeld met concrete updates als we verder zijn. Wij zijn ook in overleg met de DTW over de daar geplande events.

We wensen u alle sterkte toe in deze onzekere tijd. Laten we als Kempische gemeenschap blijven doen waar we altijd al goed in zijn geweest: creatief samenwerken en elkaar helpen. Als we als KOP hierbij iets kunnen betekenen, wat dan ook, laat het ons weten.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Lonneke Evers

Office Manager KOP Bureau