KOPpartner KempenPlus in de spotlights

Francois Baudoin, directeur KempenPlus is helder over de reden om partner te worden bij het KOP. “We zien het Kempisch Ondernemers Platform als een bundeling van krachten met een prima visie op de toekomst. Ook de samenwerking met Brainport Eindhoven zien we als een positief iets. Daarnaast heeft het KOP een breed netwerk en oog voor de brede arbeidsmarkt. Samen met jullie willen we ondernemers bewust maken van het ‘vergeten’ arbeidspotentieel.”

KempenPlus is immers het participatiebedrijf van de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. “We geven onze medewerkers de kans om te werken naar vermogen. Werk is belangrijk; het geeft ze een betekenisvol bestaan. Hiermee vervullen wij een belangrijke maatschappelijke rol.”
Die talenten onder de aandacht brengen doen we als KOP jaarlijks onder andere met onze Meet & Match voor het praktijk- en voortgezet speciaal onderwijs. In samenwerking met Pius X-College en Speciaal Onderwijs De Groote Aard SO – VSO nodigen we bedrijven uit om kennis te komen maken met de leerlingen van deze scholen.

📣 Op 12 december is de eerstvolgende editie, en KOP-partners als KempenPlus kunnen gratis meedoen aan deze activiteit én de workshop volgen waarin je tips krijgt over het begeleiden en samenwerken met stagiaires en medewerkers van deze scholen. Je kan je stageplaatsen onder de aandacht brengen en samen met de scholen bouwen aan een duurzame samenwerking.

We hebben nog een paar plekken vrij voor bedrijven bij de Meet & Match op 12 december. Meld je hier aan: https://lnkd.in/e6Qe73ba

Partners van het Kempisch Ondernemers Platform krijgen direct toegang tot alle extra’s, zoals zo’n Meet & Match, BijbaantjesMarkt, HR-Leerkringen, innovatie-kennissessies, voucher-regelingen, de Vakroute, het grote onderlinge netwerk en overleggen met bijvoorbeeld Brainport Eindhoven, maar ook ASML.
In plaats van steeds weer financieel te investeren in een los event, advertentie of product, is het partner-lidmaatschap een all in-pakket dat start bij 40 euro per maand voor bedrijven tot 11 medewerkers en maximaal 200 euro per maand kost voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers. https://lnkd.in/dFf9QmPE