12 december HR Kennissessie: De schaalsprong in de regio en de impact hiervan op de arbeidsmarkt

Rijk en regio hebben in nauwe samenwerking met diverse stakeholders in de regio de Strategische Agenda Brainport Eindhoven opgesteld. Eén van de drie pijlers binnen deze agenda is talent. Hierbij ligt de focus op technisch talent. Een schaalsprong is nodig om aan de (toekomstige) vraag te voldoen.
De maatregelen en activiteiten zijn ontstaan in gesprekken met bestuurders en vertegenwoordigers van vele bedrijven, VNO-NCW, Brainport Industries, FNV, po- en vo-instellingen, Summa, ROC Ter AA, Fontys, TU/e, arbeidsmarktregio’s Zuidoost-Brabant en Helmond-De Peel en de Provincie Noord-Brabant.

ARBEIDSMARKT & ONTWIKKELING

Astrid van Deelen, Manager Onderwijs en Arbeidsmarkt Brainport presenteert de verwachte schaalsprong in de regio en de impact hiervan op de arbeidsmarkt. Zij introduceert de maatregelen en aanpak voor +50.000 extra arbeidsplaatsen. Wat is de arbeidsmarktopgave en welke uitgangspunten worden als vertrekpunt genomen? Welke maatregelen worden genomen. Waar staan we in 2032? Wat zijn de randvoorwaarden?
Mis deze bijeenkomst niet en laat je inspireren!

Voor wie is deze sessie?
Ondernemers, HR professionals en leidinggevenden.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling, maak dan gebruik van deze kans om je kennis te vergroten.

DATUM           Dinsdag 12 december 2023
TIJD                 8.30 uur – 10.00 uur
LOCATIE          KOP-bureau, Diamantweg 10, Hapert (2e verdieping, pand boven SUBWAY)

Programma
8.15 uur          Inloop
8.30 uur          Opening door Ellen (KOP)
8.40 uur          Presentatie door Astrid van Deelen, Manager Onderwijs & Arbeidsmarkt
9.45 uur          Vragen en gelegenheid tot napraten
10.00 uur        Einde programma

Aanmelden
Aanmelding kan via deze link.
Vragen? Neem dan contact op met Ellen Keeris – Ellen@hetkop.nl

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de  ondernemersverenigingen O.B.G.B., BOC, Ondernemend Eersel, OVBRM en VIC Valkenswaard. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving en kunnen gebruik maken van allerlei voordelen. Nog geen partner? Registreer je hier.

Over Astrid van Deelen
Astrid is manager Onderwijs & Arbeidsmarkt en is overall verantwoordelijk voor alle programma’s en projecten op het gebied van Onderwijs & Arbeidsmarkt binnen Brainport Development. Intern houd zij overzicht, verbind inhoud en mensen en zorgt voor een goed functionerend team. Extern vertegenwoordigt zij de belangen van de Brainportregio als het gaat om Onderwijs & Arbeidsmarkt, onderhoud zij contact met het netwerk en de verschillende stakeholders en gaat zij op zoek naar de gezamenlijke belangen voor de toekomst om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag in de markt, voldoende talent!