#DutchTechFest neemt het Klokgebouw over! Ondernemers uit de Kempen, wie doet er mee?

Tijdens #DutchTechFest – op donderdag 8 & vrijdag 9 juni – is het Klokgebouw in Eindhoven dé innovatie-hotspot voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, studenten en professionals. Kijk op dutchtechnologyfestival.com voor het volledige programma.

Wil jij als Kempisch bedrijf meedoen en jezelf presenteren aan potentiële talenten?
Om een toekomstbestendige samenleving te behouden zijn er meer goed opgeleide en ervaren mensen nodig met technische en technologische kennis en vaardigheden. Dutch Technology Festival laat jongeren zien en beleven dat technologie fun is én de wereld verbetert. En belangrijker nog: dat zij daar zelf een bijdrage aan kunnen leveren. Het Klokgebouw wordt 8 & 9 juni omgetoverd tot een innovatie-hotspot verdeeld in area’s waar we als regio koploper in zijn: healthmobilityfoodsecurity en energy.

In het Klokgebouw maken de leerlingen, studenten en professionals kennis met technologische innovaties van bedrijven en organisaties. Ook ontdekken ze welke opleidingen er zijn om later zelf in deze werelden aan de slag te gaan. Wil jij meedoen aan #DutchTechFest?

Wat staat je te wachten als je meedoet? 

Als je als innovator deelneemt aan het festival:

  • Krijg je jouw eigen ‘space‘ in een van de area’s: uitgerust met diverse voorzieningen
  • Krijg je de kans om 2 dagen lang jouw innovatie, demo, presentatie, product of technologie te presenteren aan leerlingen, studenten en professionals

Meedoen kost je niets, we vragen jou – of samen met een collega of vakgenoot – deze twee dagen leerlingen en studenten te inspireren over een toekomst in tech. 

Wil jij samen met andere innovators onze #DutchTechFest-festivalgangers inspireren, verwonderen en laten nadenken over een toekomstige baan of studie in tech? Doe mee met Dutch Technology Festival 2023: samen nemen we een kijkje in de toekomst!
Stuur een mail of bel naar m.dewit@brainportdevelopment.nl of 06-81787029.