Gemeenten
Branches
Thema's

Mupa Schakeltechniek BV

Adres
Meerheide 208
Postcode
5521 DW
Plaats
Eersel
Telefoon nr.
E-mail
Website
KVK nummer:
17208685
BTW nummer
NL818200558B01

Informatie

Mupa Schakeltechniek ontwerpt en assembleert sinds 1991 vol passie hoogwaardige schakelkasten.

Onze projecten
Mupa levert binnen verschillende branches in binnen- en buitenland, kleine tot grote schakelkasten op. Denk aan de koelingen van de plaatselijke supermarkt, de videoschermen van het voetbalstadion van Real Madrid maar ook het drinkwater uit de kraan wordt rondgepompt door onze schakelkasten.

Onze manier van werken
Na bijna 30 jaar voeren wij het werk nog altijd op ambachtelijke wijze uit maar dan op een eigentijds manier. In de uitvoering van ons werk zijn wij kostenbewust, staan we voor kwaliteit en zijn we gericht op efficiëntie. Om deze hoog te houden blijven wij ons mee ontwikkelen met de techniek. Dit samen zorgt ervoor dat wij garant kunnen blijven staan voor ons vakmanschap: gewoon zoals werk afgeleverd moet worden!

Onze partners
Wij hebben door de jaren heen een grote en trouwe klantenkring opgebouwd waarin service, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Doordat wij met onze klanten een duurzame relatie aangaan kan er worden gestreefd naar perfectie in het product en proces. Met ruim 40 betrokken medewerkers mag Mupa zich inmiddels rekenen tot één van de grotere paneelbouwers van Nederland.

Werken en leren bij Mupa
Wij zien paneelbouw niet zomaar als een vak, het is een modern ambacht. Daarom krijgen leerlingen en starters binnen Mupa het beroep dan ook op informele wijze geleerd door een ervaren collega. Daarnaast stimuleren wij in samenwerking met het onderwijs en bedrijven uit de regio het leren en werken in de Kempen.

 

 

 

Medewerkers

Om de medewerkers van dit bedrijf te zien dient u in te loggen.

Inloggen