Facilitypoint met restaurant op Kempisch Bedrijvenpark

Hapert, 3 oktober 2019.

Schippers Onroerend Goed en Kempisch Bedrijvenpark (KBP) hebben een koopovereenkomst getekend voor de verkoop van een kavel op het KBP. Op deze kavel wordt een facilitypoint met restauratieve voorziening gerealiseerd. Er wordt ruimte geboden aan diverse kantoorfuncties en het gebouw is flexibel in te delen. De kantoorruimte is onder andere bedoeld voor de huisvesting van de projectorganisatie van het  KBP, het parkmanagement KBP en overige bedrijven en organisaties. Er lopen gesprekken met Subway om een vestigingspunt in de ‘Fresh Forward-stijl’ op de begane grond van het gebouw te realiseren.

Sinds de start van het KBP bestond de wens voor een facilitypoint met restauratieve voorziening op het terrein. De realisatie hiervan zorgt ervoor dat de voorzieningen voor de bedrijven en de medewerkers op het KBP nog verder worden uitgebreid. Het facilitypoint wordt een ontmoetingsplek voor medewerkers op het KBP en andere bedrijven en organisaties.

Het gebouw wordt gebouwd op een prominente locatie in het noorden van het bedrijvenpark aan de Provincialeweg. Het heeft drie bouwlagen en ca. 1.500m² vloeroppervlakte. Een deel van deze ruimte wordt gebruikt door de projectorganisatie van het KBP en het parkmanagement. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor de huisvesting van andere projectorganisaties en bedrijven. Schippers Onroerend Goed bouwt het facilitypoint en gaat de kantoor- en horecaruimte verhuren. Het gebouw wordt naar verwachting in 2020 opgeleverd.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is ruim 60% van het bedrijvenpark verkocht en 7% is gereserveerd. Kijk voor meer informatie op www.kempischbedrijvenpark.com.