Terugblik HR-Leerkring 16 januari

Terugblik op een inspirerende HR-Leerkring op 16 januari!

Een boeiende bijeenkomst georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform. Hilde van Gompel van Nexus Training en advies nam de diverse generaties op de werkvloer onder de loep: Babyboomers, Generatie X, Pragmaten, Generatie Y en Generatie Z. Nooit eerder zagen we zoveel verschillende generaties samenwerken, elk met hun eigen kenmerken.
In de interactieve workshop werden we meegenomen in de kenmerken en kwaliteiten van elke generatie. Vervolgens ging iedereen aan de slag om de vertaalslag te maken naar de eigen organisatie. Generaties werden in kaart gebracht die binnen de teams actief zijn. Het verkrijgen van inzicht blijkt een een solide basis te vormen om generatieverschillen te overbruggen.

Een speciale dank aan De Keizer eten & drinken voor hun gastvrije ontvangst in verband met het grote aantal belangstellenden die we op het KOP-bureau niet konden ontvangen.

Laten we blijven streven naar een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt omarmd en waar generaties samen floreren.