10 Oktober HR Kennissessie: Fans maken! = VOL

Aanmelden voor de kennissessie is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. 

Voor veel bedrijven is het aantrekken van goede medewerkers een hoofdpijndossier. Niet voor Martijn Verspeek van Installatiebedrijf Verspeek. Martijn vindt nieuwe medewerkers via zijn netwerk en heeft het tijdens sollicitatiegesprekken bijvoorbeeld nooit over geld. “Ik zoek naar superfans die uit zichzelf over het bedrijf beginnen te praten, zelfs als niemand ernaar vraagt.”

ARBEIDSMARKT & ONTWIKKELING
In deze kennissessie bevraagt Edwin Vlems, specialist in marketing en recruitment, Martijn over de creatieve aanpak en het succes achter zijn bedrijf. Het werven, behouden en motiveren van medewerkers komt uitgebreid aan bod. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om vragen te stellen aan Martijn en Edwin.

Voor wie is deze sessie?
Ondernemers, HR professionals, MT-leden en afdelingsverantwoordelijken.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling, maak dan gebruik van deze kans om je kennis te vergroten.

DATUM          Dinsdag 10 oktober 2023
TIJD                19.00 uur – 21.00 uur
LOCATIE       Installatiebedrijf Verspeek, Dorpsstraat 96, 5556 VL Valkenswaard

Programma
19.00 uur        Inloop
19.15 uur        Opening door Stefan Slenders (KOP)
19.20 uur        Interactieve sessie met Martijn Verspreek en Edwin Vlems
20.30 uur        Rondleiding Verspeek Installatie
21.00 uur        Einde officiële programma

Aanmelden
Aanmelding is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de  ondernemersverenigingen O.B.G.B., BOC, Ondernemend Eersel, OVBRM en VIC Valkenswaard. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving en kunnen gebruik maken van allerlei voordelen. Nog geen partner? Registreer je hier.

Over Martijn Verspeek
Martijn Verspeek, eigenaar van Installatiebedrijf Verspeek uit Valkenswaard, heeft geen traditionele reclame of zoekmachinemarketing voor zijn bedrijf. In plaats daarvan bouwt hij een sterke relatie met klanten en medewerkers. “Ons doel is om het meest klantgerichte bedrijf van Brabant te worden en klanten en medewerkers te overdonderen door professionaliteit!”

Over Edwin Vlems
Edwin Vlems is een marketingexpert en geeft lezingen, workshops en adviseert B2B-bedrijven op het gebied van ‘nieuwe’ marketing. Edwin wordt bovendien veelvuldig ingehuurd door HR-professionals om te spreken over ‘Employee Advocacy’ en ‘inbound recruitment’: het aantrekken van medewerkers met marketingmiddelen.