NL leert door: Gratis loopbaan coaching traject – Aanmelden vóór 1 december!

Wat is “NL leert door”?
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft deze subsidieregeling opgesteld zodat je gratis persoonlijk loopbaanadvies kunt ontvangen ter waarde van € 700. Het doel is om werkzoekende te ondersteunen in (al dan niet noodgedwongen) de zoektocht naar een nieuwe baan. Dankzij deze regeling is het makkelijker om nieuwe kansen aan te grijpen op de arbeidsmarkt.

Deze regeling is bestemd voor werknemers van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit geldt niet alleen voor mensen die hun baan verloren zijn als gevolg van de coronacrisis. Ook als je al langer twijfelt of jouw baan wel iets voor je is kun je nu van deze subsidie gebruik maken. De regeling geldt totdat het ministerie de termijn sluit.

Denk bij een persoonlijk loopbaanadviestraject aan een talentscan en coaching ten behoeve van jouw verdere loopbaan. Je krijgt inzicht in jouw sterke punten en hoe je een baan vindt die aansluit bij jouw persoonlijke kwaliteiten.Vanuit de regering zijn enkele voorwaarden gesteld aan deze subsidie. Zo moeten er gespreksverslagen, een persoonlijk ontwikkelingsplan en een prestatieverklaring opgesteld worden. Dit kan ook voor je geregeld worden.

Voor meer informatie mail naar info@hetkop.nl of bel 06-53938829.