Faes en Coppens Metaal-techniek in de spotlights

Johan Faes vindt het Kempisch Ondernemers Platform ‘een goed initiatief omdat er bovenlokaal ook veel zaken geregeld kunnen, maar ook moeten worden. Dat doe je als (Kempisch) collectief en niet als lokale speler.’ Door partner te worden hoopt Faes dat het KOP ‘nog groter en professioneler gaat worden’. Want als Kempen hebben we volgens Johan Faes ‘iets unieks in handen’.
“De Kempen is rijk aan veel vlijtige, hardwerkende en innovatieve (familie)bedrijven. De Kempische industrie munt uit als het om toeleveren gaat. Hiermee zijn we complementair aan OEM-ers en first tier suppliers en zijn we als regio tot heel grote dingen in staat. Niet alleen in Nederland, maar ver erbuiten!”

Die trots voelt ook Bas Coppens van Coppens Metaal-techniek. Hij is partner geworden om samen met andere Kempische bedrijven de overkoepelende uitdagingen aan te pakken. “Zo kunnen we het ondernemersklimaat in de Kempen nog beter maken in onze vooruitstrevende regio. Onze intensieve samenwerking met innovatieve bedrijven in de Kempen resulteert in prachtige projecten.” Als partner van het KOP rekent hij op een ‘sterke vereniging die de Kempische belangen behartigd’. Daar doen wij ons best voor!

Als partner bouw je mee aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen. En doe je gratis mee met tal van extra activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers, dus je collega’s kunnen ook aansluiten bij bijvoorbeeld de HR Leerkring of de Bijbaantjesmarkt! Meld je snel aan: https://lnkd.in/dFf9QmPE