Nieuw ISK-project: personeelsshop TWM voor medewerkers

In samenwerking met het Bladelse lidbedrijf TWM biedt ISK haar aangesloten leden vanaf oktober 2021 een volledig verzorgde, exclusieve personeelsshop. Vanuit een personeelsshop, volledig in de look & feel van je bedrijf, biedt een werkgever alle ruim 350.000 unieke producten van TWM met een exclusieve korting aan. Een mooie en kosteloze secundaire arbeidsvoorwaarde die aangeboden kan worden aan medewerkers. Voor werkgevers zijn er geen kosten aan verbonden voor het inzetten van de personeelsshop, ook niet aan het eenmalig inrichten van de personeelsshop. TWM neemt alle kosten voor haar rekening en faciliteert en ontzorgt volledig: van techniek tot bezorging en van klantenservice voor de koop tot nazorg na de aankoop.

TWM is een zelfstandige werkmaatschappij binnen de TOM-Group in Bladel en richt zich op de zakelijke markt. De TOM-Group is een internationale e-commerce organisatie met naast TWM, 14 consumentenwebshops, een fysieke winkel en actief op nationale en internationale platformen als Bol.com en Amazon. Het enorme assortiment bestaat uit producten op het gebied van fiets, fietsonderdelen- en accessoires, speelgoed, sport, boeken, brillen, auto-accessoires, feestartikelen, artikelen voor huis en tuin, dierenbenodigdheden en health & beauty. Kortom alles in de non-food vrijetijdssector met een supersnelle verzending op huisadres en een uitstekende service met een professionele klantenservice.

Voor werkgevers ligt er een mooie kans om bij speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst of verjaardagen iets extra’s te doen via de personeelsshop met vouchers of waardebonnen. Daarnaast kunnen werkgevers ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen producten kopen via de groothandel. Of voor eigen gebruik of zoals nu in deze tijd Kerstgeschenken, Sinterklaascadeaus, versieringen tijdens Kerst of relatiegeschenken.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Joost Bierens, accountmanager TWM, te bereiken via 06-14767091 of Joost.Bierens@tom-bv.com. Tijdens een drietal Teams meetings presenteert TWM de mogelijkheden en werkwijze van de personeelsshop. Aanmelden is noodzakelijk (via Joost) en deze meetings vinden plaats op:
– Vrijdag 22 oktober 10.00 uur
– Maandag 25 oktober 11.00 uur
– Dinsdag 26 oktober 11.00 uur.