Gemeenten
Thema's

Update arbeidsmarkt in de Kempen: ontbijtsessie 21 november

Waar kijken medewerkers naar als ze een nieuwe baan zoeken?
Wat zijn de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt in 2020?
Met welke wijzigingen in het arbeidsrecht krijgt u volgend jaar te maken?

Update arbeidsmarkt
Tijdens de ontbijtsessie krijgt u een update over de huidige arbeidsmarkt in de Kempen en Zuidoost-Brabant. Naast antwoorden op bovenstaande vragen, zult u horen wat de stand van zaken is in de diverse sectoren. Ook geven we aandacht aan het ‘onbenut arbeidspotentieel’ en hoe u als werkgever daarvan kunt profiteren.

Wijzigingen arbeidsrecht 2020
Na de pauze wordt u uitgebreid geïnformeerd over de wijzigingen in het arbeidsrecht die per 1 januari 2020 ingaan. Onderwerpen zijn o.a. Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de Compensatieregeling transitievergoeding (CTV). Diverse pittige onderwerpen die een grote impact op uw organisatie kunnen hebben. De presentatie wordt verzorgd door een arbeidsrechtspecialist van UWV. U krijgt de informatie dus rechtstreeks uit de eerste hand.

Niet alleen de geest wordt gevoed
Een ontbijtsessie kan uiteraard niet zonder ontbijt. Voorafgaand aan de presentaties bieden wij een gezond en energierijk ontbijt. U zult de dag goed beginnen!

Uiteraard heeft u zowel tijdens het ontbijt als na afloop van de bijeenkomst de gelegenheid om te overleggen met collega werkgevers en HR-medewerkers.

Datum:    Donderdag 21 november 2019
Tijdstip:   8:00 tot 10:00 uur (inloop met ontbijt vanaf 7:45 uur)
Locatie:   KempenPlus, Raambrug 8 in Bladel

Graag ontvangen wij uiterlijk 11 november uw aanmelding via info@kempenplus.com  ovv ontbijtsessie.