Shavingpoint

Adres
Lange Voren 3
Postcode
5521 DC
Plaats
Eersel
Telefoon nr.
KVK nummer:
17064749
BTW nummer
NL800835128B01

Informatie

Shavingpoint is dé importeur op het gebied van scheer- en verzorgings artikelen voor mannen.

Met ruim 30 jaar ervaring als barbier, kunnen wij u een vakkundig advies geven. Shavingpoint heeft een ruim assortiment scheerartikelen, zoals scheerkwasten, scheermessen, safety razors en luxe scheersets. Ook is er een ruime keuze in verzorgingsartikelen zoals scheerzepen, scheercrèmes en aftershave balsems. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Eersel.
Shavingpoint is een groothandel in klassieke scheerartikelen en distributeur van o.a. Mondial, Edwin Jagger, St James of London, Proraso, Osma, Cella Milano,  Kasho Kai, Giesen & Forsthoff, Parker, Herold of Solingen.
Shavingpoint levert deze producten aan Barbershops, Kapsalons, Mannen-lifestyle en Herenmode zaken, drogisterijen en gespecialiseerde webshops. Ook kunnen wij mooie relatiegeschenken op maat aanbieden.
Heeft u interesse om het authentieke scheren in uw bedrijf toe te passen? Ook hierin is Shavingpoint de scheerspecialist. Wij geven professionele workshops op het gebied van de klassieke hot-towel scheerbehandelingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Shavingpoint? Neem dan contact met ons op.