Samenwerking met Destiny
PANAS is jarenlang de ISK-partner geweest voor wat betreft telefonie. Per 1 januari 2021 is PANAS overgenomen door Destiny.

As it should be!
Destiny is een telecom leverancier met vestigingen in Sint-Oedenrode, Gemert en Heerlen. Een typische telecomleverancier? Dacht het niet. Destiny geeft jou de vrijheid terug. Vrijheid om te communiceren waar en wanneer je dat wilt, zonder concessies te doen op bereikbaarheid of veiligheid. As it should be! Dit doen we door innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie en clouddiensten aan te bieden die naadloos aansluiten bij jouw organisatie.

Goed bereikbaar
Niets is zo vervelend als een medewerker niet op zijn plek zit of buiten werkzaam is en vervolgens onbereikbaar is. Dat is vanaf nu verleden tijd. Destiny integreert de mobiele telefonie van jouw medewerkers in jouw vaste telefonie netwerk. Daardoor is het direct zichtbaar of de medewerkers beschikbaar zijn en je hoeft dus nooit meer zoeken. Goed bereikbaar zijn geldt al lang niet meer alleen tijdens kantoortijden. Hoe is het gesteld bij jouw organisatie? Zijn jouw medewerkers altijd bereikbaar, ook als ze buiten werkzaam zijn? Laat je adviseren door onze Destiny adviseurs voor een passende oplossing.

Continue bereikbaarheid is een must voor jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten. Daarom staat het team van Destiny 24/7 voor je klaar. Interesse in een samenwerking? Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 88 204 22 00.

www.destiny.nl