11 Juni HR-leerkring: Leidinggeven en Regie op je loopbaan

SUMMA & Bedrijf en het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) hebben samen een twee cursussen ontwikkeld voor bedrijven om groei van leidinggevenden en hun medewerkers op de werkvloer te faciliteren. In deze proeverij krijgen HR-professionals een voorproefje van deze cursus.

Het cursusaanbod bestaat uit 2 leerlijnen:

  • Regie op je eigen loopbaan: Deze cursus helpt medewerkers op de werkvloer om meer controle te krijgen over hun eigen loopbaan. Tijdens de cursus ontwikkelen zij vaardigheden waarmee zij een proactieve rol kunnen innemen in hun carrièreontwikkeling.
  • Leidinggeven en personeelsmanagement binnen een organisatie: Deze cursus versterkt de rol van leidinggevenden (meewerkend voormannen en -vrouwen) op de werkvloer. Leidinggevenden ontwikkelen vaardigheden om een proactieve rol te nemen in het personeelsbeleid van het bedrijf en de professionalisering van de organisatie. De cursus bevordert het bewustzijn van hun eigen rol als leidinggevende binnen de organisatie.

 

Wanneer:          Dinsdag 11 juni  2024

Tijd:                    8:30u tot 10:30u

Waar:                 KOP Bureau, Diamantweg 10, 5527 LC Hapert,

 

Voor wie:

De HR-Leerkring van het Kempisch Ondernemers Platform is de plek voor Ondernemers en HR professionals om in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar te maken,  praktijkervaringen te delen nieuwe inzichten op te doen en actualiteiten door te nemen. De HR-Leerkring is er voor KOPpartners en KOPsponsors.

 

Programma:

08:30 – 08:40:    Inloop

08:40 – 08:55:    Inleiding en toelichting op de trainingen

08:55 – 09:20:    Workshop ‘Regie op je loopbaan’

09:20 – 10:00:    Workshop ‘Leidinggeven en omgaan met personeel’

10:00 – 10:30:    Samenvatting en afsluiting

 

Aanmelden voor de Workshop:

Via het KOP Bureau via deze link of via het scannen van de QR code

 

Over Summa & Bedrijf:

Summa & Bedrijf is onderdeel van SUMMA College en richt zich specifiek op bedrijven en natuurlijk hun werknemers. Samen met deze bedrijven bouwt Summa &  Bedrijf aan passend een breed aanbod aan opleidingen en trainingen. Daarnaast leveren zij maatwerk, passend bij de leerbehoefte van een bedrijf of branche zodat ieder talent kan blijven groeien.

 

Rob van Moorsel zal de presentatie verzorgen.