ISK heeft voor haar aangesloten lidbedrijven een raamovereenkomst met VDP Office uit Valkenswaard afgesloten waarin afspraken gemaakt zijn op het gebied van de aankoop en verhuur van Canon kantoormachines. Nieuwe klanten ontvangen vrijblijvend advies op het gebied van kantoorautomatisering en een bijzonder interessant kortingspercentage bij aankoop of verhuur van Canon machines.

 

VDP Office is een bedrijf dat ruim 50 jaar bestaat en gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur en onderhoud van Canon kantoormachines. Vanuit Valkenswaard voorzien zij hun klanten in de Kempen e.o. snel en kundig van advies, service en technische nazorg. Tevens beschikken zij over een uitgebreide showroom waarin zij u de machines kunnen demonstreren. Kijk voor meer informatie op www.vdpoffice.nl.

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies op het gebied van kantoormachines? Wilt u gebruik maken van de bijzonder interessante kortingspercentages op Canon kantoormachines? Neem dan contact op met Pieter Verberne van VDP Office, telefonisch te bereiken onder 040-2013309 of per mail pverberne@vdpoffice.nl. Ook is het mogelijk om via de optie ‘Contact’ op deze website uw interesse te tonen voor dit project.