Inkoop Samenwerking de Kempen heeft per 1 januari 2011 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met collega-lidbedrijf Leijtens Horecagrootverbruik te Reusel voor wat betreft de levering van kantinebenodigdheden aan haar leden.
Ook met dit project kunnen ISK-leden wederom hun voordeel doen!

In het kort betekent het voor ISK-deelnemers het volgende:
– Er is sprake van een ISK-lijst van netto prijzen voor diverse goederen (scherp onderhandeld), te verkrijgen via Leijtens Horecagrootverbruik. Uiteraard vormen franco leveringen daarbij het uitgangspunt.
– Leden van OBGB, OVBRM en IGE krijgen 4% korting aan het einde van het jaar (door middel van een creditering van een zogenaamde eindejaarsbonus) over de ingekochte omzet bij Leijtens Horecagrootverbruik.
– Het omzetbedrag, waarover korting gegeven wordt geldt voor de inkoop van kantinebenodigdheden, uitgezonderd rookwaren en emballage.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Harm Leijtens van Leijtens Horecagrootverbruik (tel. 0497-641756 of tel. 06-53918999) ofwel ISK inkoopmanager Hetty Maas (tel. 06-41559548, hetty@iskempen.nl)Bent u geïnteresseerd in deelname aan dit project? Bent u reeds klant bij Leijtens Horecagrootverbruik en wilt u gebruik maken van deze kortingsregeling? Stuur dan het formulier in. Dan neemt Leijtens Horecagrootverbruik zo spoedig mogelijk contact met u op.