ISK heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met KempenPlus voor de postservice. Elke werkdag bezorgt een medewerker van KempenPlus de post vanaf het postkantoor aan de deelnemende bedrijven. ’s Middags wordt de uitgaande briefpost opgehaald en naar het postkantoor gebracht. KempenPlus werkt met een vast bezorgingsteam en vaste tijdzones voor het halen en brengen.

KempenPlus biedt deze dienstverlening voor bedrijven uit Eersel, Hapert en Bladel. Diverse bedrijven ervaren dagelijks het gemak van deze service. Apex International uit Hapert is geruime tijd zeer tevreden: ‘Al zo’n 13 jaar maken we gebruik van de postservice van KempenPlus. Voor ons is het ideaal. We hoeven ons niet druk te maken over het afwikkelen van de post. Deze wordt nu netjes en op tijd afgeleverd door heel vriendelijke KempenPlus medewerkers.”

JASNO Shutters uit Eersel maakt ook gebruik van de breng- en haalservice: ‘Vijf dagen in de week wordt bij JASNO Shutters de post opgehaald door KempenPlus, altijd keurig op tijd. Op deze manier hoeven wij onze post (en eventueel pakketten) alleen aan te melden via MijnPostNL en bij de ingang klaar te zetten. We vinden deze service heel prettig. Ook als we eens een aangetekende brief versturen (of een brief is niet goed gefrankeerd) wordt dit direct de volgende werkdag teruggekoppeld door de medewerker van KempenPlus. Op vrijdag klinkt áltijd een ‘fijn weekend!’ en nog even toeteren, dan weten wij dat de werkweek weer bijna voorbij is.”

Deelnemende bedrijven hebben de keuze uit de brengservice en/of de haalservice vanaf € 90 per maand. Wilt u graag deelnemen of zijn er vragen? Neem dan contact op met Riny Busio van KempenPlus via 06-50123803 of r.busio@kempenplus.com