COVID Sneltest Straat de Kempen open vanaf 10 november 2020 – Een initiatief van Lead Healthcare en Inkoop Samenwerking de Kempen

Bij ISK-lidbedrijf Van Ham Tenten & Podia  aan Hallenstraat 20 te Bladel (industrieterrein de Sleutel) wordt vanaf dinsdag 10 november 12:00 uur de mogelijkheid geboden om medewerkers te laten testen op COVID. Lead Healthcare heeft ruime ervaring opgedaan met COVID Sneltest straten, verspreid over Nederland. Er wordt bij het testen gebruik gemaakt van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltest van Abbott of Roche. De uitslag is beschikbaar binnen een kwartier en het is noodzakelijk om te reserveren. Bij positief resultaat wordt telefonisch contact opgenomen met de geteste persoon en de testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek. De kosten bedragen € 75,= (excl. BTW) per test.

In het kort:
– De locatie van de COVID Sneltest Straat de Kempen is Hallenstraat 20 te Bladel (entree vanuit Hallenstraat). Openingstijden (voorlopig): ma t/m vr 8:00 – 17:30 uur.
– Volg op locatie de aangegeven huisregels (op borden aangegeven).
– Reserveren is verplicht via de website www.covidsnelteststraat.nl
– Testresultaten worden binnen 15 minuten gedeeld met de geteste persoon. Positieve resultaten worden telefonisch medegedeeld en doorgegeven aan GGD t.b.v. het Bron en Contact onderzoek.
– De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional.
– De COVID Sneltest Straat biedt reizigers die negatief testen een reisdocument waarop staat dat zij negatief getest zijn op COVID19.
– Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.
– Heeft u interesse in afname van grotere aantallen testen? Neem dan contact op met Sander Couperus van Lead Health Care:

Sander Couperus – 06– 241 54 701 – sander@leadhealthcare.nlhttp://www.covidsneltest-service.nl