Inkoop Samenwerking de Kempen heeft in samenwerking met FAST uit Riethoven een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor wat betreft de organisatie van BHV-opleidingen (basis en herhaling), die plaatsvinden bij lidbedrijven op de bedrijventerreinen in de Kempen.

FAST heeft jarenlange ervaring in het geven van BHV-opleidingen en verzorgt in samenwerking met Industrie Groep Eersel reeds geruime tijd BHV-opleidingen voor haar leden. IGE-leden kunnen ook deelnemen aan de ISK-groepen.
De BHV-herhalingscursussen zijn te volgen in de avonduren, maar uiteraard ook overdag. Bij voldoende belangstelling worden er ook basisopleidingen BHV georganiseerd worden. Deze opleiding bestaat uit 3 dagen waarvan 2 dagen Eerste Hulp en 1 dag B&O.  Er wordt gezorgd voor koffie/thee, lunch en lesmaterialen. Uiteraard worden de cursussen voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal. Bij voldoende interesse vanuit de bedrijven zullen extra opleidingen toegevoegd gaan worden.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
– Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl
– Hetty van der Hamsvoort van ISK, tel. 06-41559548, mail hetty@iskempen.nl

Code 95
Een herhalingsopleiding BHV telt voor 7 punten (ofwel uren) in de voor beroepschauffeurs verplichte ‘code 95’. Gedurende vijf jaar moet een beroepschauffeur, om zijn ‘code 95’ te behouden, 35 uur nascholingsuren volgen. Meld op voorhand duidelijk bij FAST, dat gebruik gemaakt dient te worden van ‘code 95’. Hier zijn extra kosten aan verbonden.