Inkoop Samenwerking de Kempen heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Container- en Afvaloverslagbedrijf P. van Erp & Zn. B.V. voor wat betreft de verwerking van uw afvalstromen. In de samenwerkingsovereenkomst zijn onder andere de prijzen vastgelegd voor het reguliere bedrijfsafval, papier en voor de verwerking van gevaarlijk afval.

Alle voordelen op een rijtje:

– Van Erp biedt een goede service en heeft zich de afgelopen jaren als een betrouwbare partner op afvalgebied bewezen. Zij heeft service hoog in het vaandel staan!
– Van Erp kan alle afvalstromen verwerken, waarbij de facturatie altijd via Van Erp verloopt, ook al wordt de inzameling in sommige situaties door derden uitgevoerd.
– Van Erp hanteert een prijsstelling die zorgvuldig door ISK is vergeleken en wordt bewaakt. De prijsstelling mag dan ook uiterst concurrerend genoemd worden! U wordt daarbij niet geconfronteerd met extra toeslagen, waarmee andere afvalverwerkers hun klanten (in een later stadium) verrassen.
– Van Erp kent korte kanalen waardoor zij snel haar expertise ter beschikking kan stellen en “direct” het meest effectieve en economische inzamelplan met u overeen kan komen.

Interesse als bestaande of wellicht toekomstige klant bij Van Erp? Neem dan contact op met:

– Hetty van der Hamsvoort, Inkoopmanager ISK per e-mail (hetty@iskempen.nl)
– Toon van Lith, Account Manager P. van Erp & Zn. B.V., te bereiken via telefoonnummers 0416-372469 / 06-50998241 ofwel per e-mail (toon@vanerpcontainers.nl).