Gemeenten
Thema's
Het Kop

TC&O Management voor Mobiliteit BV

Adres
Markt 46
Postcode
5521 AN
Plaats
Eersel
Telefoon nr.
Website

Informatie

TC&O helpt bedrijven, zorginstellingen en gemeenten met hun mobiliteit

 

Files, parkeerdruk, leasecontracten, fiets van de zaak, reiskostenvergoeding: mobiliteit van medewerkers heeft méér aspecten dan menig ondernemer beseft. Een goed mobiliteitsadvies is daarom waardevol voor ondernemers én medewerkers. Het bespaart tijd en geld en draagt bovendien bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. TC&O in Eersel is al meer dan twintig jaar een professionele ‘wegwijzer’ in woon-werk- en zakelijk verkeer. Die kennis en kunde deelt TC&O graag met ondernemers uit de Kempen. Bijvoorbeeld door mee te denken over goede mobiliteit op de Kempische bedrijvenparken.

En TC&O staat zorginstellingen en gemeenten bij met het gedegen aansturen van het taxivervoer van cliënten of scholieren.

 

Eigenaar Han Senders schetst kort de geschiedenis van het familiebedrijf: “Mijn vader was als facilitair directeur bij DAF Trucks onder andere verantwoordelijk voor het woon-werkverkeer en voor het kleinschalig vervoer. In 1990 richtte hij TC&O op en werd hij meteen ingehuurd door de overheid om op de twee grote mainports van Nederland, te weten Schiphol en Rotterdam, werkgevers voor te lichten over mobiliteit in zakelijk en woon-werkverkeer. Na enkele jaren waren de werkgevers in Nederland wel voorzien van advies en ontstond er behoefte om de voorlichtingsadviezen ook daadwerkelijk uit te voeren.

 

Toen is TC&O Mobydesk – een servicedesk voor geheel Nederland – ontstaan. “We bieden praktische  oplossingen om solistisch autogebruik te ontmoedigen en kunnen de administratie rondom reiskostenvergoedingen overnemen. Inmiddels coördineren en monitoren we ook het cliëntenvervoer van stichtingen, en het leerlingenvervoer voor gemeentes. Voor al onze processen hebben we zelf software ontwikkeld”, vertelt Senders. “Met deze software kunnen onder andere mutaties, klachten, wijzigingen en klantgegevens beheerd worden. In het kader van het woon-werkverkeer kan het systeem zelfs inhoudingen op de salarissen beheren. Ook zijn we voor gebruikers van het vervoer via telefoon of internet het vaste aanspreekpunt. En we controleren of dit kleinschalig vervoer wel volgens de afgesproken criteria uitgevoerd wordt.”