Uitnodiging KOP kennissessie: Ontwikkelcyclus

Uit onderzoek van bureau Gallup blijkt dat persoonlijke ontwikkeling voor nieuwere generaties steeds belangrijker wordt. Het voeren van ontwikkelgesprekken is vandaag de dag dan ook essentieel en is een continue proces. Maar hoe doe je dat? En hoe begin je met het implementeren van een gesprekkencyclus? En wat zijn de do’s and dont’s?

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) organiseert een kennissessie over het belang van een HR-ontwikkelcyclus. Na deze sessie heb je handvatten waarmee je aan de slag kunt in je organisatie en krijg je meer informatie over het platform Learned dat ondersteunend is voor de HR-ontwikkelcyclus.

Meer weten over dit onderwerpen? Zie ook: HR in kleine bedrijven: ‘Dit initiatief van KOP geeft ons meer structuur.’

Programma

10.00 – 10.20 uur       Ervaring Stefan Wouters met Learned en de weg er naar toe.
Stefan Wouters, directeur Wouters Groep deelt zijn ervaring over de verandering van hun traditionele gesprekscyclus naar een continue
ontwikkelcyclus.

10.20 – 11.15 uur      Presentatie Learned: software ondersteuning voor een HR cyclus.
Joost Kuijf, oprichter en directeur van Learned geeft een presentatie over het inspireren, boeien en binden van medewerkers door de traditionele
gesprekscyclus te veranderen in een continue ontwikkelcyclus.

11.15 – 11.30 uur       Gelegenheid tot stellen van vragen en delen van ervaringen

Datum:           Donderdag 16 februari 2023
Tijd:                10.00-11.30 uur
Locatie:          Wouters Groep, Meerheide 248, 5521 DW Eersel

Aanmelden kan via: deze link

Deze kennissessie is bedoeld voor bedrijven in de Kempen en is GRATIS toegankelijk voor alle leden van het Kempisch Ondernemers Platform. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Programmamanager Arbeidsmarkt Mirjam Broeders, mirjam@hetkop.nl.