Kennissessie HR Ontwikkelcyclus: “Persoonlijke ontwikkeling wordt voor nieuwere generaties steeds belangrijker.”

Uit onderzoek van bureau Gallup blijkt dat persoonlijke ontwikkeling voor nieuwere generaties steeds belangrijker wordt. Het voeren van ontwikkelgesprekken is vandaag de dag dan ook essentieel. Maar hoe doe je dat? En hoe begin je met het implementeren van een gesprekkencyclus? En wat zijn de do’s and dont’s?

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) organiseert een kennissessie over het belang van een HR ontwikkelcyclus.

Meer weten over dit onderwerpen? Zie ook: Een betere HR-cyclus: “Dit initiatief van KOP gaat onze gesprekken verbeteren”

Programma

10.00 – 10.15 uur       Het belang van een HR ontwikkelcyclus. Josje Geldens, HR Adviseur van LampenLicht deelt haar ervaringen over hoe een goede HR ontwikkelcyclus bijdraagt tot de snelle groei van hun bedrijf.

10.15 – 11.15 uur       Learned: software ondersteuning voor een HR cyclus. Joost Kuijff, oprichter en directeur van Learned geeft een presentatie over het inspireren, boeien en binden van medewerkers door de traditionele gesprekscyclus te    veranderen in een continue ontwikkelcyclus. Het softwareplatform Learned biedt hierbij ondersteuning.

11.15 – 12.00 uur       Gelegenheid tot stellen van vragen en delen van ervaringen

Datum:           Dinsdag 29 november 2022
Tijd:                10.00-12.00 uur
Locatie:          KOP-bureau, Diamantweg 10, Hapert

Aanmelden kan via: link

Deze kennissessie is bedoeld voor bedrijven in de Kempen en is GRATIS toegankelijk voor alle leden van het Kempisch Ondernemers Platform. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Programmamanager Arbeidsmarkt Mirjam Broeders, mirjam@hetkop.nl