Workshop donderdag 9 november ‘Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’

Een gastles of interessant bedrijfsbezoek voor scholieren, het is een van de manieren om Kempische jeugd te enthousiasmeren voor techniek. We horen geregeld van Kempische bedrijven dat ze graag hulp krijgen bij het opzetten van zo’n inhoudelijk goede workshop of bedrijfsbezoek.

Om je daarmee te helpen organiseren KempenTech (onderdeel van het Kempisch Ondernemers Platform) en JetNet-TechNet op donderdag 9 november een gratis workshop.

De deelnemers aan de vorige bijeenkomst waardeerden de workshop met een 9! Na de workshop heb je voldoende tools om een gastles of bedrijfsbezoek te organiseren, die aansluit bij de hedendaagse lesdoelen in het onderwijs. Uiteraard verzorgt MULTIFIX bij de workshop ook meteen een rondleiding in het bedrijf, waarmee de theorie direct in de praktijk wordt gebracht als Kempische ondernemers onder elkaar!

  • Donderdag 9 november 2023: 8.30-11.30 uur
  • Maximaal 20 deelnemers, maximaal 2 per bedrijf
  • Locatie: MULTIFIX, Standerdmolen 5 in Bergeijk
  • Schrijf je in via deze link.

Inhoud workshop Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek
Verwacht een intensieve training waarin alle facetten aan bod komen die een gastles of bedrijfsbezoek effectief maken. Ervaren spreker en workshopgever Martha Hoebens leert hoe je je als bedrijf beter voorbereidt en welke opbouw er in een gastles of bedrijfsbezoek zit. Je maakt in de ochtend meteen een globale opzet voor het draaiboek voor je gastles of bedrijfsbezoek. De training sluit aan bij de visie achter KempenTech.

We gaan aan de slag met interactieve werkvormen, zodat je na afloop van de workshop klaar bent leerlingen uit de Kempen te ontvangen! En, heb je nog geen profiel bij Het Loket, de gratis matchings-database voor bedrijven en scholen, dan maken we die meteen samen aan!