Workshop ChatGPT: Praktische Verkenning van AI-Mogelijkheden

Op 27 februari volgde een gevarieerd gezelschap van 13 deelnemers, van marketingspecialisten tot directeuren, het eerste deel van een tweedelige workshop over Generatieve AI en ChatGPT. Hun brede interesse onderstreepte de potentie van generatieve AI voor diverse toepassingen. Centraal stond het verkennen van contentcreatie mogelijkheden via generatieve AI, met het RSTAR-model als leidraad voor heldere instructies aan ChatGPT.

De workshop, die praktische inzichten en hands-on ervaring met de nieuwste AI-technologieën bood, ontving enthousiaste reacties. Deelnemers waardeerden vooral de directe toepasbaarheid, waarbij één deelnemer het omschreef als “machtig interessant” en voelde alsof hij een “persoonlijke assistent” had.

Ondersteund door het digitaliseringsprogramma KlikOpMorgen, benadrukt deze sessie het belang van AI in het moderne bedrijfsleven. KOP biedt hiermee Kempische ondernemers de middelen om digitale uitdagingen aan te gaan, legt een fundament voor een dieper begrip van AI, en opent deuren naar innovatie en creativiteit in de industrie.

Heb je deze workshop gemist en wil je er volgende keer bij aanwezig zijn?
De volgende 2 delige workshop zal plaatsvinden op 16 april en 7 mei van 14.00 -17.00 uur. Schrijf je hier in. ( slechts plek voor 12 personen)

En kijk op onze website (www.hetkop.nl) voor meer mogelijkheden om aan deel te nemen als KOP partner of neem contact op met Stefan Slenders (stefan@hetkop.nl)