Werk samen met ISK en CZ aan gezonde medewerkers

ISK biedt aangesloten Kempische ondernemers al enkele jaren de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering via CZ af te sluiten. Werknemers profiteren daarmee van uitgebreidere vergoedingen en premiekorting. Maar CZ maakt pas écht het verschil met de proactieve manier waarop adviseurs werkgevers helpen bij het inzetbaar houden van hun personeel. Persoonlijk én gedegen.

 

Adviseren: zicht op de gezondheidsrisico’s in uw organisatie
CZ adviseert werkgevers vanuit haar jarenlange ervaring in bedrijfszorg én de 4 belangrijkste behoeften die HR-professionals hebben op het gebied van inzetbaarheid, namelijk: adviseren, organiseren, financieren en activeren. Sjoerd Heemskerk, adviseur bij CZ: ‘We geven werkgevers inzicht in de gezondheidsrisico’s die spelen binnen de organisatie. Hiervoor stellen we verschillende diensten beschikbaar, zoals de bedrijfsgezondheidswijzer. Deze bestaat uit een analyse en persoonlijk rapport met concrete en laagdrempelige acties om een gezondheidsrisico aan te pakken.’

 

Interventies regelen
Wanneer de gezondheidsrisico’s in beeld zijn, is het belangrijk om toegang te krijgen tot goede bedrijfszorg. Welke interventies zijn het best passend in welke situatie? CZ heeft expertise in de markt van bedrijfszorg. Alleen interventies die voldoen aan het kwaliteitskader zijn daarvoor geselecteerd en ingekocht tegen scherpe tarieven. Bovendien kunnen medewerkers binnen enkele dagen terecht bij de bedrijfszorgaanbieders. ‘Werkgevers krijgen toegang tot ons interventienetwerk en we begeleiden ze naar de best passende zorg voor hun medewerkers. Onze interventie-experts geven bovendien niet alleen advies over geschikte zorg en interventies, maar régelen dit ook.’ geeft Sjoerd Heemskerk aan. ‘We zijn er om werkgevers te ontzorgen.” En dat sluit precies aan bij de doelstellingen van ISK. ISK richt zich op kostenbesparingen voor aangesloten lidbedrijven, maar vooral ook op ontzorging. Veel Kempische ondernemers maken gebruik van de collectieve verzekering voor medewerkers.

 

Activeren: uw medewerkers zelf aan het roer
Er wordt pas écht verschil gemaakt wanneer werkgever en zorgverzekeraar er samen in slagen om medewerkers zelf de regie te laten nemen over hun gezondheid en inzetbaarheid. Het FitzMe portal brengt zorg en preventie bij elkaar. ‘Hier krijgen medewerkers toegang tot een breed aanbod aan inspirerende content, online interventies in de vorm van verschillende type e-learnings en e-healthmodules. Deze zijn gericht op het voorkomen en aanpakken van arbeidsrisico’s, zoals werkstress en fysieke belasting. Maar ook op het verbeteren van leefstijl.’ Medewerkers kunnen deze online op ieder gewenst moment starten, zonder tussenkomst van de werkgever.  ‘En daarmee bieden we écht een bijdrage aan fitte werknemers. Werknemers vormen het belangrijkste kapitaal voor elke ondernemer!’, volgens Sjoerd Heemskerk.

 

 

Is uw interesse gewekt? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een collectieve zorgverzekering. Stuur een email met uw contactgegevens naar sjoerd.heemskerk@cz.nl of bel via 06 – 102 112 67.

www.cz.nl