Waarom partner worden van KOP een slimme keuze is!

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) vormt een krachtige samenwerking tussen ondernemersverenigingen uit Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel – De Mierden en Valkenswaard. Sinds de oprichting in 2005 vertegenwoordigt KOP de belangen van 800 bedrijven en voert actief lobbywerk uit voor cruciale zaken zoals extra bedrijventerreinen, verbeterde bereikbaarheid en uitbreiding van het energienetwerk. Dit is van cruciaal belang gezien de snelle groei van de Brainportregio, met toonaangevende bedrijven zoals ASML, die een aanzienlijke invloed hebben op het ondernemingsklimaat in de Kempen.

KOP helpt ondernemers!
Waar lokale ondernemersverenigingen vooral gezelligheid en netwerkmogelijkheden bieden, gaat KOP verder. We bieden expertise en belangenbehartiging op een breed scala aan thema’s, met speciale aandacht voor bovenregionale uitdagingen. Denk aan HR-leerkringen, advies over de energietransitie, digitaliseringssessies, waardevolle subsidievouchers en inspirerende Brainport-evenementen. KOP beheert ook een gratis database en matchingstool voor scholieren en bedrijven, organiseert bijbaantjesmarkten en zet leskisten in om jongeren te enthousiasmeren voor carrières bij lokale bedrijven.

Waarom partner worden van KOP?
Veel ondernemers erkennen het belang van KOP en hebben ervoor gekozen om partner te worden. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de kracht van gezamenlijke actie. Als individuele ondernemer is het moeilijk om samen te werken met scholen, een stagedatabase op te zetten of netcongestie aan te pakken. Samen kan dat wel!

Als partner van KOP lever je niet alleen een financiële bijdrage, maar waarderen we ook jouw inhoudelijke betrokkenheid. Door bij te dragen, kan KOP voldoen aan de eisen voor cofinanciering van bovenregionale overheidsprojecten waar iedereen van profiteert. Sterker nog, KOP is succesvol in het binnenhalen van subsidies en slaagt erin om elke geïnvesteerde euro te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Dit betekent dat de bijdrage van jouw bedrijf als partner van KOP veel meer impact heeft dan je wellicht zou verwachten.

Sluit je aan bij KOP en draag bij aan een krachtig partnerschap voor de Kempen. Samen kunnen we de uitdagingen van vandaag en morgen aan. Zo bouwen we elke dag aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen.

Word daarom vandaag nog partner van KOP!

Meer informatie over KOPpartnerschap/KOPsponsorschap