Voorzitter Hans van den Dungen neemt afscheid van KOP

Na meer dan zes jaar aan het roer te hebben gestaan, heeft Hans Van Den Dungen afscheid genomen als voorzitter van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP). Tijdens zijn voorzitterschap heeft Hans het KOP geleid door een periode van groei en professionalisering, cruciaal voor het ondersteunen van de brede visie van de ondernemers in de Kempen. Onder zijn voorzitterschap is KOP niet alleen binnen de Kempen, maar ook in de bredere Brainportregio, een katalysator geweest voor samenwerking.

Wij zijn Hans enorm dankbaar voor zijn inzet, leiderschap en de aanzienlijke bijdrage aan het succes en de ontwikkeling van het KOP.

Nu begint hij, samen met zijn vrouw, aan een nieuw avontuur: een lange reis met hun camper, wat ongetwijfeld een prachtige tijd zal opleveren. Tot ziens op de weg, waar het avontuur van Hans als ondernemende Kempenaar voortduurt!

#voordeondernemendekempenaar #samenwedekempen O.B.G.B. Bergeijkse Ondernemers Club OVBRM | Ondernemers Vereniging Bedrijventerreinen Reusel- De Mierden Ondernemend Eersel VICV Vereniging Industrieel Contact Valkenswaard