VDL groep in de spotlights!

“Wij dragen ondernemend de Kempen een warm hart toe en willen, vanuit onze collectieve kracht door samenwerking met andere bedrijven en partners uit de Kempen, onze regio elke dag een beetje beter, gezonder en duurzamer maken.” Miel Timmers van VDL Groep weet precies waarom zij sponsor zijn van het Kempisch Ondernemers Platform.

Net als alle andere partners en sponsors van het KOP, iedere week komen er weer nieuwe bedrijven bij, benadrukt VDL dat ondernemen in de Kempen in de eerste plaats samenwerken betekent. “Samen antwoorden formuleren die een wezenlijke bijdrage leveren aan onze hedendaagse maatschappelijke transities, zoals die in de mobiliteit en de energietransitie.”

En dat doe je natuurlijk het beste met gelijkgestemden. Miel Timmers verwacht van het KOP dat we ontmoetingen faciliteren en ‘dat we elkaar door inzichten te delen verder kunnen brengen’. En dat kan zeker. Van HR-leerkring tot Meet & Match voor onderwijs, of juist bijeenkomsten waarin ondernemers als Martijn Verspeek hun skills delen of juist een workshop voor bedrijven waarin je leert welke taal jongeren spreken. Aanmelden kan nú voor de eerstvolgende sessie op 9 november bij MULTIFIX Group in Bergeijk https://lnkd.in/eXnrS_7S Sluit jij ook aan met je bedrijf als partner of sponsor? https://lnkd.in/eRdVX3Ni