Van Dingenen Transport breidt uit op Kempisch Bedrijvenpark

Jan van Dingenen, directeur en eigenaar van Van Dingenen Transport, en burgemeester Remco Bosma, voorzitter van het Kempisch Bedrijvenpark, hebben een koopovereenkomst gesloten voor de verkoop van een kavel van 5.900m². Het huidige warehouse wordt met 5.000m² uitgebreid.

Van Dingenen Transport groeit door op het gebied van transport, logistiek en opslagactiviteiten. De extra ruimte die aangekocht is, wordt ingericht als parkeerterrein voor vrachtwagens. Het huidige parkeerterrein wordt bebouwd. Het warehouse wordt uitgebreid van 10.000m² naar 15.000m². Hierdoor kunnen alle klanten goed bediend worden. In totaal heeft Van Dingenen ca. 4,7 hectare in eigendom op het KBP.

Van Dingenen Transport is een modern transportbedrijf met circa 140 medewerkers en 100 vrachtwagens. Het bedrijf levert logistieke diensten en opslagfaciliteiten op maat en heeft een grote klantenkring in met name De Kempen en Zuidoost-Brabant. Ze biedt vervoer aan door heel West-Europa. Van Dingenen heeft ook oog voor duurzaam ondernemen. Zo is 4.000m²  van het huidige warehouse voorzien van zonnepanelen en ook op het dak van de toekomstige uitbreiding (5.000m²) worden zonnepanelen gelegd. Binnenkort wordt gestart met de aanleg en inrichting van het nieuwe parkeerterrein.

Jan van Dingenen: “We zijn een typisch Kempisch bedrijf, waarbij alles draait om duurzame klantrelaties. Dat betekent: dag en nacht klaar staan voor onze klanten. We onderscheiden ons op kwaliteit en flexibiliteit. Daardoor heeft ons bedrijf flink kunnen groeien.”

Kempisch Bedrijvenpark
Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio kunnen hier terecht. Inmiddels is 62% van het bedrijvenpark verkocht. Meer info: www.kempischbedrijvenpark.com.