Uitnodiging/programma HR Meet Up DTF 9 juni 2023

Uitnodiging ‘HR Meet Up: talent in tijden van krapte’
Anders kijken naar talent
9 juni – Klokgebouw Eindhoven – Informatie & inspiratie
De tweede HR meet-up in de Brainportregio is op vrijdagmiddag 9 juni.
Een bijzondere middag, in een bijzondere omgeving! De meet-up is in het Klokgebouw in Eindhoven waar ook Dutch Technology Festival wordt gehouden. En speciaal voor jou, als gast van de HR meet-up, opent het festival haar deuren een uurtje eerder. Ervaar hoe leuk techniek is en hoe er in de Brainportregio wordt gewerkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mobility, energy, sustainability, food, health en security.

Keynote
Om 14 uur start het programma met een keynote van Hans Schuurmans. Hans Schuurmans is expert op het gebied van leren en innovatie. Hij neemt ons mee in zijn droom voor de toekomst. Een toekomst waar drie componenten samenkomen én van belang zijn: de dynamische arbeidsmarkt, versnelde technologische ontwikkelingen, met kunstmatige intelligentie (AI) als spil, en het toenemende belang van leren en ontwikkelen. Zijn overtuiging is dat organisaties die investeren in leren, innovatie en talentmanagement niet alleen zullen overleven, maar ook zullen floreren in deze nieuwe wereld van werk. Laat je verrassen en inspireren!

Workshops
Aansluitend zijn er vijf interactieve en inspirerende workshops. De thema’s die aan bod komen zijn: iedereen doet mee, behouden van talent, werk slimmer organiseren, meer studenten kiezen voor techniek en internationaal talent. Begin juni ontvang je van ons de inhoudelijk informatie én de mogelijkheid om je aan te melden voor de workshop van jouw keuze.

Op een informele manier kennis en ervaringen delen
Geen klassieke informatiemarkt, maar een informele inspiratiemarkt! Tijdens de borrel is er de gelegenheid om door te praten over de vijf thema’s die centraal staan tijdens deze HR meet-up. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je doorpraten met de workshopgevers of juist bij een ander thema je licht opsteken. Heb je een specifieke vraag? Er zijn per thema ook diverse experts aanwezig om jouw vraag te stellen!

Programma – vrijdag 9 juni – Klokgebouw
13.00 uur Dutch Technology Festival opent haar deuren
14.00 uur Welkom door Paul van Nunen, directeur Brainport Development
14.10 uur Keynote Hans Schuurmans – “Het Nieuwe Normaal: technologie, arbeidsmarkt en de noodzaak van continu leren”
14.50 uur Workshops
16.00 uur Inspiratiemarkt onder genot van hapje & drankje
Meld je aan via deze link, na aanmelding ontvang je van ons de bevestiging.

Achtergond
We hebben 50.000 tech-arbeidsplaatsen in te vullen in de komende 10 jaar: hoe pakken we dat aan in de regio? Hoe doen collega-bedrijven dat? Er is meer nodig dan de huidige HR-aanpak. We zien mooie voorbeelden in de regio en zetten deze graag in de spotlights. Ook maken we je wegwijs op de regionale arbeidsmarkt, attenderen je op beschikbare scholingsmogelijkheden, bieden je de mogelijkheid om ter plekke HR-advies in te winnen en geven overzicht van financiële regelingen bij het Rijk. Laat je inspireren!
Dit is de tweede HR meet-up in de Brainportregio. Benieuwd naar wat je kunt verwachten op 9 juni? Bekijk hier het verslag en de beelden van de vorige HR meet-up.