The Schippers Group wint Wim van der Leegte Prijs!

 

The Schippers Group wint Wim van der Leegte Prijs

 

The Schippers Group uit Hapert heeft op donderdagavond 30 mei de prestigieuze Wim van der Leegte Prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de Brainport Ondernemingsprijzen avond.

 

Deze prijs, mede geïnitieerd door het Kempisch Ondernemers Platform (KOP), erkent bedrijven voor hun innovatiekracht, ondernemerschap en bijdragen aan een duurzame wereld. De jury prees The Schippers Group voor haar baanbrekende innovaties op het gebied van hygiëne in stallen, die gericht zijn op het elimineren van het overmatig gebruik van antibiotica.

 

Mede-eigenaar Mark Schippers toonde zich bijzonder trots op de overwinning. “Dit is een zeer eervolle prijs. Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn vader, die het bedrijf heeft opgericht.” In zijn dankwoord nodigde Schippers direct zijn vader, zoon en de vierde generatie, die nog in aantocht is, uit op het podium. “Het familieaspect is namelijk cruciaal voor ons bedrijf; er staat steeds weer een nieuwe generatie klaar om het stokje over te nemen.”

 

De Wim van der Leegte Prijs maakt deel uit van de Brainport Ondernemers Prijzen (BOP), een reeks onderscheidingen die ondernemers in de regio vieren en ondersteunen. Op dezelfde avond werden ook de ASML Young Makers Award toegekend aan het bedrijf TracXon en ging Stichting Anders naar huis met de Rabobank Inspiratie Award.

 

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is trots om deel uit te maken van deze initiatieven die de kracht en het potentieel van ondernemers in onze regio benadrukken. KOP wil The Schippers Group van harte feliciteren met het behalen van deze prestigieuze award.