Terugblik HR Kennissessie: hoe staat jouw bedrijf in de etalage?

Op 20 juni waren 19 Kempische ondernemers en HR-professionals aanwezig om deel te nemen aan de inspirerende, interactieve workshop onder de bezielende leiding van Marije Taminiau van het Strategiehuis.

Na een korte en heldere theoretische presentatie werd iedereen aan het werk gezet om na te denken over de positionering van hun bedrijf. Marije gaf hierbij drie opdrachten waardoor bewustwording en inzichten helder werden. Kortom hoe het bedrijf in de etalage te zetten met de beste producten en diensten in het zicht. Heb jij kernwaarden benoemd voor je bedrijf? Heb je nagedacht over welke talenten en skills nodig zijn bij jouw toekomstige medewerkers of bij jouw klanten? En waar onderscheid jij je in, waarom ben jij voor werkzoekenden en klanten het juiste bedrijf?

Marije gaf via deze opdrachten tools mee waarna ieder op zijn of haar eigen manier verder kan met een frisse en vernieuwende blik op een tempo dat past. Tijdens de sessie was er volop ruimte voor interactie, overleg en natuurlijk vragen.

Dank aan alle aanwezigen voor hun enthousiaste bijdrage en aanwezigheid. En natuurlijk aan Marije Taminiau die ons heeft laten zien en ervaren dat een ‘leven lang ontwikkelen’ voor iedereen geldt.