Tech2B ondersteunt Kempische bedrijven in hun zoektocht naar regionale leveranciers

Veel leden van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) ervaren momenteel problemen met leveringen van maakdelen. Het gevolg is dat bedrijven veel tijd kwijt zijn in hun zoektocht naar betrouwbare, lokale leveranciers die wel in hun vraag kunnen voorzien.

Dat kan eenvoudiger! KOP is een samenwerking gestart met het Tech2B, het platform voor de maakindustrie. De samenwerking heeft doel om Kempische bedrijven te helpen bij het vinden van nieuwe partners en de regionale samenwerkingen te versterken. Inmiddels hebben zich al ongeveer 100 kempische bedrijven aangesloten op het Tech2B platform.

Het Tech2B platform biedt toegang tot een uitgebreid kwaliteitsnetwerk van toeleveranciers en is in drukke tijden als deze van onschatbare waarde.

Tech2B, gevestigd in Bladel, heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het uitbouwen van een betrouwbaar netwerk van maakbedrijven. Zo is het mogelijk om via het platform lokale bedrijven te vinden, gebruik te maken van een geverifieerd netwerk en realtime contact te hebben met de leverancier. Ook kunnen er eenvoudig plannen en tekeningen gedeeld worden.

Met het project ondersteunen we Kempische inkopers met de volgende uitdagingen:

-Het efficiënt, online identificeren van nieuwe partners in de Kempen
-Het creëren van inzicht in beschikbare capaciteit, zonder veel tijdsinvestering
-Het voorkomen van onnodig lange wachttijden op offertes
-De balans tussen prijs, kwaliteit en risicobeperking

We zijn opzoek naar bedrijven die maakdelen inkopen en dit verder willen optimaliseren? Meer weten? Neem contact op Pascal Boekee (Pascal@tech2b.cc) of Stefan Slenders (stefan@hetkop.nl).