Stagiaires en BBLers in technische sector

Overweeg jij om vanaf september een stagiaire aan te nemen? Of heb je een BBL werkervaringsplaats beschikbaar? Meld het dan bij Goed Geschoolde Jongeren.

Ook al hebben stagiaires geen of weinig ervaring in het bedrijfsleven ze kunnen zeker wat opleveren voor een bedrijf; ze kijken vanuit een ander perspectief naar de wereld om hun heen, brengen nieuwe methodieken of werkwijzen mee, hebben vaak nog een ongekleurde mening en brengen nieuwe ideeën mee.

Technische bedrijven kunnen hun stageopdrachten of vraagstukken gratis indienen bij Goed Geschoolde Jongeren. Vanuit het project kunnen wij helpen bij:

  1. Formuleren van de opdracht waardoor de kans vergroot dat de opdracht voldoet aan de eisen van school. De stageopdracht wordt geschreven in de taal van de studenten zodat de invulling kansrijker wordt.
  2. Ervoor zorgen dat de verschillende stagevragen en opdrachten bij de juiste kennisinstellingen worden aangevraagd.
  3. Ondersteuning bieden bij de werving.
  4. De student de mogelijkheid bieden om tijdens één stage bij meerdere bedrijven ervaring op te doen.

Goed Geschoolde Jongeren promoot de stages en BBL werkervaringsplaatsen ook via Facebook, Instagram, WhatsApp en YouTube. Jongeren kunnen via deze media een stageverzoek indienen of op een informele en laagdrempelige manier vragen stellen over het stageaanbod.

Meedoen? Technische en industriële bedrijven binnen gemeente Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Bergeijk kunnen een mail sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Huis van de Brabantse Kempen, Metropool regio Eindhoven en de 4 Kempen gemeenten.

Klik hier voor de video