Samen leren, samen werken, samen vieren!

Onder leiding van het Kempisch Ondernemers Platform hebben Summa & Bedrijf, HAPERT-aanhangwagens, Wouters Groep en Learned succesvol een pilotproject gerealiseerd in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen.

De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een opleidingen ontwikkeld met als doel om de duurzame inzetbaarheid binnen hun bedrijf te verbeteren. Kernwaarden zijn hierbij bewustwording en oprechte aandacht voor medewerkers. Door de inzet van het digitale HR-programma Learned worden medewerker en leidinggevende bovendien ondersteund middels een app en mail om ‘het goede ontwikkelgesprek’ te voeren wat zorgt voor verankering in de organisatie.

Summa & Bedrijf heeft als kennispartner twee leerlijnen ontwikkeld voor leidinggevenden en medewerkers. Vandaag hebben 12 deelnemers de opleiding succesvol afgerond en hun ‘bewijs van deelname’ ontvangen, uiteraard met applaus en taart! Want zo’n mooi succes verdient alle aandacht. Extra applaus voor Irene en Wilma, de docente en actrice.

De leerlijnen komen beschikbaar voor alle leden van het Kempisch Ondernemers Platform op brabantleert.nl. Wij zullen jullie hier t.z.t. over informeren. Mochten jullie nu al meer informatie willen omtrent Learned of de verschillende leerlijnen, neem dan contact op met Mirjam Broeders of stuur haar een email: mirjam@hetkop.nl