Samen leren, samen werken, samen genieten en samen vieren!

Onder leiding van het Kempisch Ondernemers Platform hebben Summa & Bedrijf, HAPERT-aanhangwagens, Wouters Groep en Learned succesvol een pilotproject gerealiseerd in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen.

De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een opleiding ontwikkeld met als doel om de duurzame inzetbaarheid binnen hun bedrijf te verbeteren. Kernwaarden zijn hierbij bewustwording en oprechte aandacht voor medewerkers. Door de inzet van het digitale HR-programma Learned worden medewerkers en leidinggevenden bovendien ondersteund middels een app en mail om ‘het goede ontwikkelgesprek’ te voeren wat zorgt voor verankering in de organisatie.

Summa & Bedrijf heeft als kennispartner twee leerlijnen ontwikkeld voor leidinggevenden en medewerkers. Vorige week hebben 9 teamleiders/leidinggevenden  de opleiding succesvol afgerond en hun ‘bewijs van deelname’ ontvangen, uiteraard met applaus en taart! Want zo’n mooi succes verdient alle aandacht. En applaus voor Rob en Menno, 2   ervaren docenten die theorie en praktijk in de juiste afwisseling hebben aangeboden.

De leerlijnen komen beschikbaar voor alle leden van het Kempisch Ondernemers Platform op brabantleert.nl. Wij zullen jullie hier t.z.t. over informeren. Mochten jullie nu al meer informatie willen omtrent Learned of de verschillende leerlijnen, neem dan contact op met Mirjam Broeders of stuur haar een email: mirjam@hetkop.nl