Ontzorging op het gebied van veiligheid: ISK en Smeba

Inkoop Samenwerking de Kempen ofwel ISK , bestaat dit jaar 18 jaar. In de loop der jaren is een stevige basis gelegd met zo’n 20 projecten waarmee aangesloten bedrijven een behoorlijk inkoopvoordeel kunnen bereiken. Behalve inkoopvoordeel bieden is de tweede, niet minder belangrijke doelstelling het ontzorgen van ondernemers. Zo is vanwege de Corona ontwikkelingen een sneltest straat gerealiseerd op één van de Kempische bedrijventerreinen. Het project controle brandblusmiddelen is ook een fraai voorbeeld van het ontzorgen van aangesloten ondernemers op facilitair gebied.

Ontzorgen
De samenwerking met Smeba, toonaangevend producent van kwalitatief hoogstaande brandblussers en brandslanghaspels is er één die staat als een huis. Smeba ontzorgt de aangesloten bedrijven op het gebied van brandpreventie, detectie en advies. Jaarlijks voeren de REOB gecertificeerde monteurs de preventieve en correctieve controles uit voor de diverse disciplines.

Veiligheid
De visie van Smeba is gericht op voortdurende productinnovatie met aandacht voor duurzaam ondernemen, technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering en een constant kwaliteitsniveau. Veiligheid is een breed begrip en mede daarom richt Smeba zich niet alleen op de controle van brandblusmiddelen en brandslaghaspels. Indien bedrijven de samenwerking aangaan met Smeba kan de jaarlijkse controle ook uitgevoerd worden voor noodverlichting, brandmeldinstallaties, brandblusdekens, droge stijgleiding en EHBO-middelen zoals verbandtrommels, pleisterdispensers en oogspoelflessen.

Voordeel en een advies op maat
Vanwege het feit dat controlerondes tijdig ingepland worden wordt er een dusdanige logistieke aanpak gekozen, dat de dienstverlening voor ISK-lidbedrijven prijstechnisch ook zeer interessant is. Om er achter te komen hoe die aanpak er uit ziet en wat de werkwijze van Smeba is, is het mogelijk om vrijblijvend een veiligheidsscan voor uw onderneming te laten maken. Een expert doet een inventarisatie op locatie en verzorgt een aansluitend hierop vrijblijvend een offerte. Ook kan er op basis van opgave van het aantal te keuren en type middelen vrijblijvend een aanbieding gemaakt worden.

Smeba biedt continuïteit en veiligheid met een hoge service – voor een interessante ISK-prijs: dé totaal oplossing voor zowel kleine en grote ondernemingen, waarbij ook nog eens een landelijke dekking centraal staat!

www.smeba.nlverkoop@smeba.nl